Dagopvang

Leika zorgt voor meer
gezondheid bij kind, volwassenen en
hulpverlener

Voor letterlijk iedereen is sporten en spelen ontzettend belangrijk. Spelen is de basis voor een vitaal leven. Het zorgt namelijk voor fysieke en mentale gezondheid. Om iedereen die mogelijkheid te bieden hebben we binnen Leika specialisten die ervaring hebben met activiteitenbegeleiding voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke uitdaging.

Daarnaast zien we ook al jaren de werkdruk en het verzuim bij de
professionals binnen de zorg oplopen. Er is een tekort aan collega`s en dit tekort zorgt er mede voor dat de huidige collega`s in de overlevingsstand zitten. Om deze negatieve trend te breken zijn wij er ook voor alle professionals.

Ons aanbod

Wij verzorgen activiteiten tijdens de dagopvang met de inzet van
gespecialiseerde pedagogische sportinstructeurs

R

Manier van samenwerken

Bij een samenwerking volgen wij altijd het pedagogisch werkplan van de klant. Op die manier wordt onze pedagogische sportinstructeur echt onderdeel van het team.

R

Vaste gezichten

Tijdens het verzorgen van de dagbesteding werken we met een zelfde vertrouwde gezicht voor de gehele periode. Dat is het beste voor de client en de collega`s op de vestiging.

R

Speciaal ontwikkelde sport- en spellen

Binnen Leika hebben we meerdere specialisten in dienst die speciaal voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke uitdaging sport- en spellen hebben ontwikkeld. Zo bieden we iets gaafs en extra`s voor iedereen!

R

Voor alle leeftijden

De sport- en spelactiviteiten zijn voor alle leeftijden, zowel jong als oud!

R

Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit te waarborgen krijgt iedere collega en de locatiemanager een vaste contactpersoon voor de loopbaanbegeleiding. Daarnaast volgt iedere collega binnen Leika interne opleidingen (pedagogisch handelen,
afwijkend gedrag, bijzondere activiteitenbegeleiding, etc.).

Managementadvies

Veel organisaties zijn bezig met een gezond beleid. Echter beschikt niet elke organisatie over de juiste expertise om een goede invulling te geven aan de thema`s behorend bij dit geweldige initiatief. Binnen Leika hebben we zowel expertise op het gebied van de deelthema`s als ervaring met verandermanagement. Zodoende bieden wij als organisatie ondersteuning bij een goede invulling het doorvoeren van gezonde preventies.

Bootcamp

Naast de gezondheid van kinderen is het noodzakelijk om ook de gezondheid van de professionals van de eigen organisatie te waarborgen. Zo biedt Leika naast het verzorgen van allerlei activiteiten voor de kinderen ook bootcamp lessen aan voor het personeel van de klant.

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact  met ons op!