Basisschool

Leika zorgt voor meer
gezondheid bij kind en leraar

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse kinderen te weinig beweegt, met alle lange termijn gevolgen van dien. Voor kinderen is sporten en spelen heel belangrijk. Het versterkt naast de fysieke gezondheid ook het leerproces en misschien wel het belangrijkste, het zorgt voor ontspanning.

Daarnaast zien we ook al jaren de werkdruk en het verzuim bij leraren oplopen. Om deze negatieve trend te breken zijn wij er ook voor de leraren. Met onze speciaal ontwikkelde manier van samenwerken met basisscholen zorgen we er voor dat de leraar daadwerkelijk hun wel verdiende pauze krijgt.

Ons aanbod

Wij verzorgen de tussenschoolse opvang voor de basisscholen
met de inzet van pedagogische sportinstructeurs

R

Sport en spel diversiteit

Wij bieden naast ons grote assortiment aan spellen veelzijdig veel sporten
aan, van touwtrekken tot aan atletiek en kickboksen

R

Materialen inbegrepen

Waar nodig nemen wij het benodigde materiaal mee naar locatie! Zo is er altijd genoeg materiaal aanwezig

R

Voor alle leeftijden

De sport- en spelactiviteiten zijn voor alle leeftijden! Van groep 1 tot en met groep 8

R

Op locatie

De activiteiten bieden wij op locatie aan. Op het schoolplein, in de gymzaal of het park in de buurt

R

Onze werkwijze

In samenwerking met andere basisscholen hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld om daadwerkelijk ons doel te bereiken. Hier vertellen we je in een persoonlijk gesprek graag meer over.
R

Vaste gezichten

Wij zorgen er het hele schooljaar voor dat we werken met dezelfde vertrouwde gezichten, met alle voordelen van dien voor zowel de kinderen
als de leraren.

Workshops

Naast ons vaste aanbod voor het verzorgen van de tussenschoolse opvang bieden we ook workshops aan. Dit kan tijdens verschillende momenten worden aangeboden zoals bijv. bij de koningsspelen, een speciale sportdag, tijdens een verhuizing ter vervanging van de reguliere les of een ander moment. De workshops die we geven variëren van een Circus voorstelling tot free-running als archery attack en flag football.

Gymdocent

Tijdelijke of structurele vervanging nodig om de gymles te verzorgen? Wij bieden diverse mogelijkheden aan waarmee jullie als basisschool de gymles gewoon door kunnen laten gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag direct meer informatie aan