Wat is onze missie?

Leika zorgt voor meer vitaliteit bij kind en professional

Voor basisscholen, buitenschoolse opvang en
dagopvang

Leika is opgericht vanuit een passie voor vitaliteit en gezondheid. Iedereen heeft het recht op een vitaal leven. Vanuit die gedachten gaan wij iedere dag weer met volle energie aan het werk.

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse kinderen te weinig beweegt, met alle lange termijn gevolgen van dien. Voor kinderen is sporten en spelen heel belangrijk. Naast voldoende dagelijkse beweging versterkt het ook het leerproces en misschien wel het belangrijkste, het zorgt voor ontspanning. Daarnaast zien we ook al jaren de werkdruk en het verzuim bij de professionals binnen zorginstellingen oplopen. Om deze negatieve trend te breken zijn wij er voor zowel de kinderen als ook voor alle professionals.

Wij zorgen er met onze expertise voor dat kinderen actief werken aan hun fysieke en mentale gezondheid doormiddel van het geven van toffe en leuke sport- en spelactiviteiten. Daarnaast hebben we per branche een werkwijze ontwikkeld waarbij de samenwerking met de professionals bijdraagt aan het verlagen van het verzuim.

Ons aanbod

Wij zijn actief binnen meerdere branches

Voor basisscholen

Voor kinderen is het belangrijk om op regelmatige basis te sporten en bewegen. Leika biedt in de pauze bij jou op school leuke sport- en spelactiviteiten aan als ultieme break van de dag.

Meer informatie →

Buitenschoolse opvang

Na een lange dag op school hebben de kinderen behoefte aan zowel sportieve als pedagogisch verantwoorde begeleiding. Onze pedagogische sportinstructeurs bieden deze meerwaarde op jouw BSO!

Meer informatie →

Voor dagopvang

Om iedereen de mogelijkheid te bieden hebben we binnen Leika specialisten die ervaring hebben met activiteitenbegeleiding voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke uitdaging.

Meer informatie →

Train de trainer

Om er voor te zorgen dat professionals van de klant ook sport- en spelactiviteiten kunnen organiseren voor de kinderen, heeft Leika in samenwerking met klanten een train de trainer programma ontwikkeld.

Meer informatie →

Liever een afspraak?

Neem direct contact  met ons op!