Maak kennis met:

Stijn
Leeftijd: 26
Sportkunde met minor toegepaste psychologie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Stijn

HR Manager

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik ben HR manager bij Leika. Ik houd mij veel bezig met de ontwikkeling van de collega’s binnen Leika. Mochten collega’s problemen ondervinden in het werkveld, dan kunnen ze bij mij terecht. Ook met privé kwesties kunnen collega’s bij mij hun ei kwijt.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

Leika is niet alleen een bedrijf, maar ook een ontwikkelingsplatform. De organisatie vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en hier wordt enorm veel in geïnvesteerd. Leika heeft een hele gezellige en enthousiaste sfeer, waarin ook hard gewerkt kan worden. Het is een hecht bedrijf, waarin naar elkaar wordt omgekeken en waarbij ontwikkeling uiterst belangrijk is. Dit waren voor mij allemaal redenen om bij Leika te komen werken.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik wil met Leika nog hechter worden als team. We zijn al een organisatie waarin iedereen goed met elkaar overweg kan, maar dat wil ik graag nog verder uitbreiden. Dit kan bijvoorbeeld door de intervisiegroepen en teamuitjes die Leika organiseert. Het zou super tof zijn als we van een groep collega’s, een soort collectieve gedachte hebben die vitaliteit en gezondheid belichaamd.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Leika is de vitaliteit professional bij de branches waarin wij werken. De werkzaamheden die collega’s uitvoeren en ideeën die zij opperen zijn een enorme aanwinst voor iedere klant waar een Leika collega staat.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Het leukste vind ik om met collega’s in gesprek te zijn en bij hen op werkbezoek te komen. Het is super leuk en interessant om te zien hoe onze collega’s te werk zijn en gebruik maken van creativiteit en sportieve kennis op de werkvloer. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om met de klanten en haar managers in contact te staan. De coachende en observerende rol die ik op mij neem, vind ik helemaal geweldig.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

Mijn grootste uitdaging is om de communicatie tussen klant, collega en Leika in orde te houden. Dit is iets waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Door dit zo goed mogelijk in stand te houden voorkom je problemen en conflicten en smoor je ze van te voren al in de kiem.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik hockey drie keer per week. Om de week vind ik het leuk om te paddelen.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Sport en bewegen is meer dan alleen jezelf fysiek in beweging krijgen. Je helpt ook groepen en mensen in beweging te krijgen om elkaar te leren kennen op een andere manier.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?