Maak kennis met:

Saskia
Leeftijd: 24
Hbo Sportkunde (4e jaar)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Saskia

Pedagogisch sportinstructeur

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik ben pedagogische sportinstructeur bij Leika. Hierbij werk ik op een sport bso en biedt ik hen op bijzondere wijze nieuwe sporten aan. Ik probeer ze het sporten te motiveren en ze kennis te laten maken met verschillende sportactiviteiten.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

Bij Leika ben je geen nummertje, je bent echt een persoon. Ze kijken niet alleen naar je als zomaar een werknemer, maar bekommeren zich ook over wie je bent als persoon.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik ben niet een persoon die een vaste route bewandel. Ik laat mij leiden door wat er op mijn pad terecht komt. Momenteel wil ik mijzelf binnen Leika ontwikkelen als pedagogisch sportinstructeur om zo extra ervaringen op te doen binnen dit werkveld.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Leika is een organisatie die veel bezig is met zelfontwikkeling en voornamelijk bij de werknemers en klanten. Meningen en gevoelens zijn belangrijk en hier halen zij het beste uit.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Het contact met de kinderen vind ik het leukst. Het is zeer interessant om kinderen te observeren en te kijken wat ze doen en hoe ze acties plannen. Wat gaat er in het hoofdje van een kind om en hoe gaan ze om met bepaalde activiteiten? Dat zijn die dingen die mij bezighouden binnen werk en die mij zeer interesseren.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

Ik wil binnen dit werkveld nog iets meer uit mijn comfortzone stappen. Ik merk dat ik graag met de ideeën van andere meega, maar ik heb zelf ook hele toffe en goede plannen. Het gaat nu zeker goed, maar ik wil mijzelf een actievere rol geven door meer op de voorgrond te treden.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik dans ongeveer 2,5 uur per week en ik fitness 1,5 uur per keer, 3 a 4 keer in de week.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Sporten en bewegen is mijn uitlaatklep en mijn moment van rust. Tijdens het sporten staat de rest van de drukte en mensen om mij heen even stil. Het is pure ontspanning en tijd voor mijzelf.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?