Maak kennis met:

Sander
Leeftijd: 21
Studeert nu Hbo Sportkunde deeltijd aan de HAN (2e jaar), Mbo Sport en bewegen niveau 4 (specialiteit bewegingsagogiek) afgerond. Werkt sinds augustus 2021 vier dagen per week, gemiddeld 26 uur per week.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Sander

Pedagogisch sportinstructeur

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik ben pedagogisch sportinstructeur bij een Bso en Tso op verschillende locaties. Daarnaast ben ik oprichter en uitvoerder van een sportplan bij één van onze klanten, Kind en Co. Met het sportplan train ik collega`s van de klant om meer sport- en spelactiviteiten te geven op de gewenste locaties. Ik train dus ook andere trainers.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

De leidinggevenden bij Leika zijn heel open-minded. Ik heb het gevoel dat ik altijd wel bij ze terecht kan met van alles. Ik merk dat ze echt staan voor de groei van het personeel. Ik heb in het verleden aangegeven meer verantwoordelijkheden te willen en ze hielpen mij hier de juiste invulling bij te geven.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik zou in de toekomst graag een managersfunctie willen bekleden bij Leika. Ik wil ook zeker weten voor de langere termijn bij Leika blijven werken. Leika moet de grootste van Nederland worden en wil ze daar graag bij helpen.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Een leuke organisatie, die gericht is op de ontwikkeling en vitaliteit van de kinderen. Een organisatie die er is voor haar medewerkers en eigenlijk de beste werkgever die ik heb gehad.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Het leukste vind ik om mijn sportplan uit te voeren en anderen te coachen binnen dit plan. Ik heb het zelf opgezet en ik vind het super leuk dat ik de mogelijkheid krijg om het ook uit te voeren. Sport en bewegen vind ik uitermate belangrijk en om hier actief mee bezig te zijn maakt mij erg blij.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

Ik wil mijzelf nog heel graag ontwikkelen. Ik wil nog beter gesprekken kunnen voeren dan ik nu al kan om uiteindelijk een managersfunctie te krijgen binnen Leika. Ik zie ook een uitdaging in het nog meer betrokken worden bij de klanten van Leika. Ik wil meer voor ze doen en een steunpilaar worden bij de klant.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik doe aan fitness en volleybal. Ik fitness ongeveer 4 á 5 dagen in de week en volleybal daarnaast 2 keer in de week inclusief wedstrijden.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Sport en bewegen is voor mij mijn dagelijkse leven. Het is mijn leefstijl en ik doe het graag zo veel mogelijk. Het hoort bij mijn leven en ik zou niet meer zonder kunnen. Hier wordt ik gezond oud mee en blijf ik lekker fit en vitaal.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?