Maak kennis met:

Romesh
Leeftijd: 24
Sport en Bewegen niveau 3 en 4 (specialisme in buurt, onderwijs en sport), Korps Mariniers niveau 2

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Romesh

Pedagogisch sportinstructeur

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik ben pedagogisch sportinstructeur bij verschillende locaties. Deze locaties zijn bso’s, een kindcentrum en een tso. Hierbij houd ik mijzelf bezig met sport aanbieden in de vorm van lessen, maar ook in de vorm van vrij spelen. Daarnaast verzorg ik pedagogische taken samen met andere medewerkers zoals het observeren van kinderen en de juiste zorgen bieden voor de kinderen.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

Ik merk dat er een goede band is tussen werkgever en werknemer bij Leika. Dit ligt voornamelijk aan de communicatie en de korte lijntjes binnen het personeel. Iedereen is zeer open naar elkaar toe en er wordt ook gedacht aan bedrijfsuitjes om aan het team te werken. Ik kan de werkgevers van alles vragen en ze zullen mij daarbij helpen.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik zie Leika graag nog groter worden. Ik wil hier graag aan bijdragen door mijn taken als pedagogisch sportinstructeur goed uit te voeren. Vooralsnog ben ik zeer tevreden met mijn huidige functie binnen Leika, maar mocht er in de toekomst een leuke functie op mijn pad komen binnen de organisatie, dan zal ik daar zeker over na gaan denken.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Een communicatief sterk bedrijf wat gericht is op sport en de ontwikkeling van haar werknemers. Een bedrijf wat haar best doet voor je.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Het leukste vind ik om de sportlessen te geven aan de kinderen. Hierbij vind ik het heerlijk om een grote zaal te gebruiken met veel materialen. Ik wil graag bijdragen aan de positiviteit van de kinderen. Het doet mij goed als ik zie dat de kinderen na een sportles de gymzaal verlaten met een glimlach op hun gezicht.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

Een persoonlijke uitdaging is voor mij om mijzelf pedagogisch nog sterker te maken. Ik wil meer van leren van kinderen in hun doen en laten en ik wil ze nog beter leren begrijpen. De cursussen die Leika aanbied helpen hier erg veel bij.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik doe aan voetbal en fitness. Ik voetbal drie keer in de week inclusief een wedstrijd op zaterdag en ga daarnaast drie keer per week naar de sportschool om te fitnessen.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Sport en bewegen betekent voor mij gezondheid en vrijheid. Ook kan ik mijn energie hierbij kwijt. Daarnaast brengt sport mensen samen en die interactie tussen personen vind ik ook erg prettig. Sport en bewegen hoort bij mijn manier van leven en zou bij iedereen in zijn of haar leven inbegrepen moeten zitten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?