Maak kennis met:

Julian
Leeftijd: 22
HBO Sportkunde met minor Ondernemen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Julian

Manager recruiter | pedagogisch sportinstructeur

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik ben een pedagogisch sportinstructeur bij Leika. Dit doe ik bij de tso en bso. Ik zorg er voor dat kinderen meer in beweging komen en bezig zijn met lekker veel sporten en bewegen. Daarnaast heb ik een neventaak als recruiter voor Leika. Ik houd me voornamelijk bezig met het vinden van nieuw personeel en eventuele stagiaires die een afstudeerstage bij Leika zouden kunnen gaan doen.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

Het fijne van Leika vind ik de manier van open contact en communicatie. De gesprekken die je voert met het management en medecollega’s is erg prettig en gezellig. Ze staan daarnaast altijd achter je als werkgever en willen je verder helpen met ontwikkelen. Daarnaast zijn de medewerkers van Leika oprecht geïnteresseerd in je als persoon en niet alleen als een werknemer.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik zou naast mijn huidige functie ook graag meer op intern gebied willen betekenen voor Leika. Zo lijkt het mij heel leuk om een aantal dagen lekker met de kinderen door te brengen en de andere dagen intern de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Deze afwisseling van werkzaamheden is voor mij ideaal.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Een gezellig, jong, ambitieus bedrijf wat mensen verder helpt en dat met oprechte interesse doet.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Het leukste vind ik om mee te gaan met de kinderen in hun beleving met wat voor sport of spel dan ook. Het moment dat ze de tijd vergeten doordat ze zo druk zijn met de activiteiten zijn geweldig. Het plezier wat je bij de kinderen ziet als ze bezig zijn is erg mooi om te zien.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

Sommige kinderen hebben verschillende behoeftes. Hier wil ik graag meer van leren zodat ik ieder kind kan geven wat hij/zij nodig heeft. Soms zijn er lastige en moeilijke situaties en ik wil hierin wat kunnen betekenen voor de kinderen. Hierin zijn altijd stappen te maken, ongeacht je ervaring.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik doe aan voetbal en fitness. Ik train met voetbal drie keer per week en heb in het weekend vaak een wedstrijd. Fitness doe ik ook drie keer per week.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Ik zit lekkerder in mijn vel als ik sport. Het geeft mentaal heel veel rust en ik train mijn fysiek en mentaliteit tot het uiterste, wat echt geweldig is. Als ik aan het sporten ben, kan ik alles even lekker loslaten en gewoon bezig zijn.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?