Maak kennis met:

Joey
Leeftijd: 20
Sport en Bewegen niveau 3

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Joey

Pedagogisch sportinstructeur

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik ben pedagogisch sportinstructeur op een tso en (sport)bso. Hierbij houd ik mijzelf bezig met sportlessen aanbieden aan kinderen. Ik observeer ook kinderen op de locaties en zorg er in het algemeen voor dat ze een leuke tijd hebben op de tso/bso.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

Ik vind de vrijheid die ik krijg van het bedrijf erg fijn. Ook is Leika erg betrokken bij mij als persoon. Ze zorgen er voor dat ik het naar mijn zin heb bij elke locatie. Ze denken altijd met mij mee en bieden steun waar nodig. Het is een soort familie vol met sportinstructeurs.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik wil mijzelf blijven verbeteren op het gebied van mijn huidige functie om zo nog meer bij te dragen aan Leika als organisatie. In de toekomst zou ik wel een andere functie willen hebben bij Leika, maar voor nu ben ik erg tevreden met wat ik doe.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Leika is een jonge organisatie die je veel vertrouwen geeft in je werk en altijd voor je klaar staat. Leika laat mij thuis voelen in de organisatie.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Het leukste vind ik om sportlessen aan te bieden aan de kinderen. Het sporten met kinderen vind ik het leukste wat er is. Als ik zie dat de kinderen plezier hebben, dan heb ik dat ook.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

De grootste uitdaging voor mij in dit werkveld is de administratie die er soms bij komt kijken. Hier ben ik gewoon niet zo sterk in. Het liefst ben ik alleen maar met de kinderen bezig en met sport, maar het moet gedaan worden en dat doe ik ook altijd.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik voetbal drie keer in de week, inclusief een wedstrijd op de zaterdagen.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Sporten was eerst voor mij prestatiegericht, maar is langzamerhand veranderd in recreatie en mijn energie goed kwijt kunnen. Ik wil nu lol kunnen hebben met sport en dat maakt het erg belangrijk voor mij in mijn leven.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?