Maak kennis met:

Erwin
Leeftijd: 25
Hbo Sportkunde Deeltijd (2e jaar), Mbo Sport, bewegen en gezondheid niveau 4

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Erwin

Pedagogisch sportinstructeur en marketing medewerker

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik heb twee verschillende werkzaamheden bij Leika. Ik werk als pedagogisch sportinstructeur op een TSO in Gouda en op BSO’s in Woerden. Hierbij is het mijn taak om samen met kinderen leuke sportieve spellen en activiteiten te ondernemen. Daarnaast werk ik als medewerker marketing aan de marketing van Leika.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

Ik vind de sfeer en communicatie van Leika erg fijn. Het is een team vol met enthousiaste medewerkers die altijd klaar staan om activiteiten te ondernemen. Daarnaast is er een hele goede communicatie aanwezig tussen werkgever en werknemer waarbij je meegenomen wordt in de plannen van Leika. Leika heeft echt het beste met je voor en dat is iets wat je maar zelden ziet bij een werkgever. Je verteld, ze luisteren en helpen je als dat nodig is.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik zou het super vinden om Leika uit te zien breiden naar nog meer locaties binnen Nederland. Het moet een organisatie worden die veel mensen in de branche kennen en mee samen willen werken. Zelf wil ik graag een ontwikkeling maken op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Het lijkt mij heel tof om als vitaliteitsadviseur aan de slag te gaan binnen Leika.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Een jonge, sportieve, hardwerkende organisatie die het beste voorheeft met de klant, collega en de ontwikkeling van beide.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Ik vind de sportmomenten op werk altijd het allerleukst. Lekker met de kinderen een sport beoefenen, zodat je helemaal de tijd vergeet. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan geniet ik daar ook van.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

Geen één kind is hetzelfde en de één heeft meer nodig dan de andere. De balans vinden tussen de benodigdheden van de kinderen is een uitdaging, maar wel een hele leuke.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik doe aan krachttraining in de sportschool. Daarnaast sport ik af en toe ook bij mijn opleiding.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Het is een onderdeel van mijn leven. Door sport voel ik mij beter in mijn vel en heb ik meer energie. Ik vind het leuk om prestaties te leveren en doelen voor mijzelf te stellen. Het is een heerlijk gevoel om net die extra kilo’s te kunnen drukken, die ene kilometer harder te lopen, of die laatste meters sneller te zwemmen. Kortom, sport en bewegen hoort bij mij en maakt mij gelukkig.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?