Maak kennis met:

Beer
Leeftijd: 20
Sport en Bewegen niveau 4 met een specialisatie in buurtonderwijs en -sport

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.ontent in the module. module.module Advanced settings.ontent.

Beer

Pedagogisch sportinstructeur

.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Leika?

Ik ben werkzaam bij de tso en bso als pedagogisch sportinstructeur. Ik ben verantwoordelijk voor het sportaanbod van de kinderen en doe dit met veel plezier. Daarnaast vervul ik ook mijn pedagogische taken door de kinderen te ondersteunen tijdens wat ze ook maar nodig hebben om een leuke tijd te hebben bij de tso en bso.

Wat vind je fijn aan het werken bij Leika?

Bij Leika ben je niet alleen aan het werk, je bent ook continu aan het groeien. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel kan leren in het werkveld en Leika ondersteund mij hierbij door trainingen, intervisies en dergelijke aan te bieden. Ik voel een steun vanuit Leika die je niet bij iedere werkgever ziet.

Wat zou je graag met Leika willen bereiken?

Ik zou graag willen doorgroeien binnen Leika als bedrijf. Een functie als coach van pedagogische sportinstructeurs lijkt mij heel gaaf om te doen. Ik wil andere instructeurs helpen om bepaalde doelen te behalen en ze daarin te ondersteunen en te motiveren.

Als je Leika als organisatie zou omschrijven, hoe zou je dat doen?

Leika brengt vitaliteit bij zowel de klant als de kinderen. Leika omarmt sport en bewegen en gebruikt dit als middel om personen te helpen.

Welke activiteit vind je het leukst om te doen tijdens werk?

Het leukste vind ik om met de kinderen een potje flagball te spelen op het grasveld in de zon. Als de kinderen lekker bezig zijn, dan kan ik daar ook aan meedoen en er erg van genieten.

Welke uitdagingen zie jij in dit werkveld?

Een uitdaging voor mij is om een kijkje te nemen in het hoofd van het kind. Je kan naar het kind kijken, er naar luisteren, maar er gaat altijd zoveel meer om in dat koppie dan dat we weten. Ik vind het heel interessant om hier meer over te leren.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik voetbal twee keer in de week, fitness drie keer in de week. Af en toe zwem, hockey en golf ik ook nog wel eens per week.

Wat betekend sporten en bewegen voor jou?

Sport en bewegen is vrijheid op je eigen manier. Het is een uitlatingsklep en heerlijk om te beoefenen. Sport is voor mij alles.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?